Selecteer een pagina
Walk to Night Taxi Campagne
Campagne Walk to Night Taxi
Walk to Night Taxi Amersfoort
Gemeente Amersfoort_ Walk 2 Night Taxi
Campagne Walk to Night Taxi
Walk to Night Taxi Amersfoort
Walk to Night Taxi Amersfoort
Walk to Night Taxi Campagne

GEMEENTE AMERSFOORT

CAMPAGNE WALK TO NIGHT TAXI

‘Walk to Night Taxi’ is een campagne die ik samen met Inge Schouman – communiatieadviseur bij gemeente Amersfoort – vormgegeven heb. Op een leuke manier worden de bewoners en uitgaanspubliek op de hoogte gebracht van de veranderingen ten aanzien van de taxistandplaats.

In het grafisch beeldmerk dat ik ontwierp, liet ik ‘Sofie’ lopen. Als letter ‘A’. Sofie – een creatie van een kunstenares – is een vrouw die je overal ziet terugkomen in het straatbeeld van de stad.

Bij de campagne ‘Walk to Night Taxi’ hoort een gewenste looproute. En toevallig vind ik het maken van plattegronden echt fantastisch. Ik wil dat het goed communiceert en laat alleen het allerbelangrijkste zien en afleidende details achterwege. Zo zal het uitgaanspubliek de weg naar de taxistandplaats goed vinden en raken ze niet verdwaald.

Het uitgaanspubliek van Amersfoort wordt door middel van verschillende communicatiemiddelen geïnformeerd over de nieuwe looproute naar de taxi. Een bierviltje is een uitstekende informatiedrager voor de campagne.

Voor de campagne liet ik ook een sjabloon maken. Zo kon het beeldmerk met krijtverf op straat zichtbaar gemaakt worden. En loop je als een ster (en in stilte) van het uitgaansgebied van het centrum van Amersfoort naar de taxistandplaats!

 

ONTWIKKELD VOOR DEZE OPDRACHT:

LOGO / HUISSTIJL / CAMPAGNE / PLATTEGROND / POSTER / BIERVILTJE / SJABLOON / PROMOTIEKAART / BEELD SOCIAL MEDIA / REVERSE GRAFFITI